ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ – CRISPY SALADS

Ενα μυστικο που εμαθα καποια στιγμη και ευχαριστως το μοιραζομαι μαζι σας, αναφερεται στη δυνατοτητα να κανουμε τις σαλατες μας πιο τραγανες. Αν εχουμε μαρουλι ή πρασινη σαλατα γενικα πριν τεμαχισουμε τα φυλλα , τα μουλιαζουμε σε μια λεκανη με νερο και ξυδι (περιπου 1/2 φλυτζανι).
Το ξυδι εκτος του οτι σκοτωνει ολους τους μικροοργανισμους, αναζωογονει τα φυλλα και γινονται τοσο τραγανα σαν φρεσκοκομμενα.

A secret that i gladly share with you is the abillity to make our salads very crispy. If we have lettuce or other green leaved vegetables for salad, before we shred the leaves, we soak them in water and vinegar (aprox. 1/2 cup).
Vinegar apart that kills all micro organsims, regenerates the leaves that become so crispy as if freshly cut.

Ένα Σχόλιο to “ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ – CRISPY SALADS”

  1. giannis Says:

    αν το νερο ειναι κρυο, το αποτελεσμα ειναι πιο εντονο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: